Gofrownica 187 Partytime (produkt archiwalny)

8003705111097

Jeśli uwielbiasz gofry, a na dodatek jesteś zakochany w stylistyce lat 50-tych, nasza gofrownica jest idealnym urządzeniem dla Ciebie. Dzięki niej będziesz mógł przyrządzić różne rodzaje gofrów - między innymi tradycyjne, belgijskie, cytrynowe, waniliowe bądź serowe. Z gofrownicą Party Time przygotowanie gofrów jest dziecinnie proste! Wystarczy nałożyć ciasto na wyprofilowaną powierzchnię grzejną, opuścić pokrywę i po kilku minutach gofry gotowe. Nieprzywierające powierzchnie grzejne wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką. Wymiary(cm) 23,0x20,5x10,0. Waga urządzenia wynosi 1,25 kg, a moc 700 W. Zaletą urządzenia jest możliwość przechowywania w pionie.

Deisgned in Italy

PRODUKT ARCHIWALNY

Więcej szczegółów

Opis

Ilustracja

WZORNICTWO

Czy nie wyglądają przepysznie? Twoje śniadanie też może tak wyglądać. Przekonaj się jak łatwo przyrządzić gofry. Wystarczy wziąć 2 jajka, mleko, trochę mąki, szczyptę cukru i kroplę oleju rzepakowego. Voila! Możesz dodatkowo użyć ulubionych dodatków: owoców, dżemu, cukru pudru, a może polewy czekoladowej?

Ilustracja

INSPIRACJE

Tak niewiele potrzeba by przygotować kolorowe, zdrowe i co najważniejsze szybkie śniadanie dla Twojej rodziny, dla znajomych, dla teściów, którzy wpadają nie zapowiedziani. Zaskocz swoich najbliższych! Pozwól dzieciom stworzyć ich własne gofrowe kompozycje z przygotowanych dodatków. Kreatywna zabawa dla dzieci pozwoli odkryć ich artystyczne zdolności.
Ilustracja

MAGIA W TWOIM DOMU

Weekendowe spotkania ze znajomymi, mamy cos specjalnego. Gofry pasują idealnie na takie okazje, ich przygotowanie nie zajmie CI dużo czasu. Przygotuj gofry kokosowe i błyśnij nietuzinkowym przepisem. Przepis na gofry kokosowe podajemy poniżej. Składniki: • Laska wanilii • Mleczko kokosowe • Masło • Jajka • Cukier • Mąka • Wiórki kokosowe • Proszek do pieczenia • Malibu Przygotowanie: Przygotuj sobie rozgrzaną gofrownicę oraz blender. Zacznij od przecięcia wzdłuż na pół laski wanilii i nie ostrą stroną noża wyskrob nasionka. Na małym ogniu podgrzej mleczko kokosowe, do podgrzewanego mleczka dodaj nasionka wanilii. Masa powinna całkowicie się upłynnić. Nie powinna być zbyt mocno podgrzana, a jeśli tak się stanie - należy ją ostudzić. Następnie ubij białka z cukrem na sztywną pianę. Dodaj do nich żółtka i ubijaj przez chwilę. Do tak przygotowanej masy dodaj ostudzone mleczko, połącz wszystkie składniki. Przygotowaną wcześniej mąkę wymieszaj z wiórkami kokosowymi i proszkiem do pieczenia, delikatnie mieszając aż do połączenia składników. Dodaj całość do masy jajecznej i wymieszaj całość, na koniec dodaj Malibu. Życzymy smacznego!

▼ Zobacz jakie to proste ▼

Ariete Company of DeLonghi Group

Dane techniczne

Moc700W
Nieprzywierająca powłoka
Długość23 cm
Szerokość20.5 cm
Wysokość10 cm
Waga1.25 kg
EAN8003705111097
Kod producenta187
ProducentDe'Longhi Appliances s.r.l - Divisione Commerciale Ariete

Pliki do pobrania